'Spider-Man: No Way Home' mogelijk uitgesteld, met grote gevolgen voor de rest van het MCU?

'Spider-Man: No Way Home' mogelijk uitgesteld, met grote gevolgen voor de rest van het MCU?

Als de film wordt uitgesteld, zou dat een domino-effect kunnen hebben.

Marvel-fans kijken natuurlijk sinds de release van de eerste trailer voor Spider-Man: No Way Home al helemaal uit naar de release van de film. Maar het blijft enigszins de vraag of de film nog wel in december uit zal komen.

De afgelopen weken zijn er al meerdere films uitgesteld wegens de opkomst van de deltavariant van het coronavirus. Ook blijft de box office nog achter op wat filmmaatschappijen gewend zijn en lijkt het erop dat het publiek nog niet helemaal warm loopt van terugkeer naar de bioscoop.

Toch vertraging?
Volgens Grace Randolph, die soms helemaal goed zit met haar geruchten en soms ook de plank compleet mis slaat, wordt door Sony gekeken om Spider-Man: No Way Home uit te stellen.

Zij beweert dat de film mogelijk in maart 2022 uit moet komen, een stek die bedoeld was voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Mocht de film uitgesteld worden, dan betekent dat meteen ook dat alle andere Marvel-films daarna ook uitgesteld moeten worden. De keuze zou dus grote consequenties kunnen hebben.

De kans lijkt vooral groot dat Marvel en Sony even willen wachten met het doorhakken van dit soort knopen. Belangrijk is vooral de vraag hoe Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings het aan de box office gaat doen. Als dat meevalt, lijkt de kans op uitstel niet zo groot.


NieuwsFilm

meest populair