Vette fanposter plaatst Spider-Man lijnrecht tegenover Doc Ock en de Green Goblin

Vette fanposter plaatst Spider-Man lijnrecht tegenover Doc Ock en de Green Goblin

Spider-Man krijgt het zwaar in Spider-Man: No Way Home.

Nieuwe fanart voor Spider-Man: No Way Home stelt zich voor hoe het gevecht tussen Tom Hollands Spidey, Doc Ock en de Green Goblin er uit kan zien.

Zowel Norman Osborn, a.k.a. de Green Goblin als Otto Octavius, a.k.a. Doc Ock, kwamen om het leven in een gevecht met Spider-Man. Het verhaal gaat dat Green Goblin de hoofdschurk is en dat Doc Ock een bijrol heeft in het geheel.

Vechten met Spidey
Vorige week kwam Sony Pictures na lange tijd wachten dan eindelijk met een trailer voor de film. In de trailer was een grote rol weggelegd voor Doctor Strange. De film leek te draaien om de manier waarop de Sorcerer Supreme ervoor zorgt dat de wereld vergeet dat Peter Parker Spider-Man is.

Maar rommelen met de ruimte-tijd leidt tot problemen met het multiversum. In de trailer zagen we daarom een Doc Ock die zo uit het gevecht met Spider-Man leek te komen, en was er een rol voor een van de pompoen-bommen van Green Goblin.

Een fan, pabolruizzx, maakte een geheel eigen interpretatie van een poster voor de film en plaatste die op Instagram. En die ziet er nog behoorlijk indrukwekkend uit:



NieuwsFilm

meest populair