Ben Affleck in behoorlijk heftige Hitchcock-thriller van Robert Rodriguez

Ben Affleck in behoorlijk heftige Hitchcock-thriller van Robert Rodriguez

De film Hypnotic wordt heftig volgens Rodriguez.

Acteur Ben Affleck start binnenkort met de opnames voor zijn volgende film. Deze gaat hij maken met regisseur Robert Rodriguez (Sin City, Alita: Battle Angel). De filmmaker belooft dat hij een behoorlijk heftige film voor ogen heeft. Deze gaat Hypnotic heten.

In de originele thriller zien we naast Affleck ook een rol voor actrice Alice Braga (The New Mutants, The Suicide Squad). De film volgt een detective die verwikkeld raakt in een mysterie rond zijn vermiste dochter en een geheim regeringsprogramma.

Met een script van Rodriguez en Max Borenstein (Godzilla vs. Kong) moeten de opnames snel gaan starten. "Het was de bedoeling om afgelopen april de film op te nemen. COVID duwde alles zes maanden naar achteren, en daarna weer. Nu bereiden we ons voor op, laten we het hopen, een opnameperiode van zes weken," aldus Rodriguez over de status.

"Hitchcock Thriller on Steroids"
En over de film zelf wil hij ook wel wat kwijt. "Het is als een 'Hitchcock Thriller on Steroids'. Dat is alles wat ik kan zeggen. Zodra je de eerste trailer ziet, ben je van 'ik snap het, die wil ik zien.' Het is zo'n soort film. Veel bochten, veel twisten. Erg opwindend," aldus de filmmaker.

"Het zal erg energiek zijn. Het is een van mijn favoriete verhalen. Ik begon het te schrijven in 2002. Dus het is een van de dingen die ik heel lang wil doen. Ik ben erg opgewonden dat we de film eindelijk kunnen gaan maken," voegde Rodriguez toe.

Van Rodriguez verscheen onlangs We Can Be Heroes op Netflix en hij werkt al een tijdje aan de Star Wars-series The Mandalorian en The Book of Boba Fett. Daarnaast komt hij volgende maand met de concertdocu Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles van Billie Eilish.

NieuwsFilm

meest populair