'Doctor Strange 2' vormt mogelijk het debuut van Professor X in het Marvel-universum

'Doctor Strange 2' vormt mogelijk het debuut van Professor X in het Marvel-universum

Professor X en andere leden van de Illuminati zouden debuteren.

Het gerucht gaat dat er een crossover komt tussen de X-Men-franchise van 20th Century Fox en het Marvel Cinematic Universe. Een aantal bronnen suggereren dat Wanda Maximoff in Doctor Strange in the Multiverse of Madness tegenover Professor X komt te staan.

De oorsprong van het verhaal ligt bij minder betrouwbare scoopers Daniel RPK en ViewerAnon. Zij stellen al enige weken dat de Illuminati uit de Marvel Comics, in de film te zien zullen zijn. Maar dat ook voormalig Variety-journalist Kris Tapley beelden deelde uit de comics die deze geruchten lijken te ondersteunen, maakt het wat waarschijnlijker.

Professor X?!
Naast Professor Charlex Xavier, schijnen ook personages als Captain Carter en Balder the Brave een rol te krijgen. Over een aantal van hen horen we al lange tijd geruchten, waarmee de geloofwaardigheid van deze verhalen enigszins aan kracht lijkt te winnen.

Vorige maand hoorden we ook al dat Hayley Atwell terug zou keren als Captain Carter, nadat ze eerder in die hoedanigheid te horen was in What If...?. Bovendien gaf Patrick Stewart recent toe gesproken te hebben met Kevin Feige over een terugkeer als Charles Xavier.

Mochten die verhalen uitkomen, dan gaan Marvel-fans de tijd van hun leven hebben.

NieuwsFilm

meest populair