Nieuwe aflevering 'What If...?' richt zijn vizier op de Avengers

Nieuwe aflevering 'What If...?' richt zijn vizier op de Avengers

En nog veel meer.

Met de titel What If...The World Lost Its Mightiest Heroes? verscheen gisteren de derde aflevering van de Marvel-animatieserie What If...? Dit keer kijkt de opmerkelijke reeks naar de Avengers. Let op: SPOILERS!!

Na de alternatieve Captain America en Star-Lord wordt de inzet in aflevering drie weer hoger. Het blijkt namelijk dat What If...? in één klap Tony Stark doodt. We keren terug naar Iron Man 2, ook met Black Widow.

Opbouw naar The Avengers compleet anders
Ook kijken we naar Thor als we zien hoe Hawkeye de titelheld doodt en vervolgens zelf ook sterft. Het gevolg is dat Loki veel gemakkelijker de Aarde kan bestormen. Ook zien we dat de Hulk niet een Avengers wordt. Ook hij sterft na de gebeurtenissen in The Incredible Hulk.

Het blijkt vervolgens dat er een schurk achter de dood van de Avengers schuilt en dat blijkt Hank Pym te zijn. Hij wordt niet Ant-Man, maar Yellow Jacket. De reden: hij zoekt wraak na de dood van zijn dochter Hope tijdens een missie van Nick Fury en S.H.I.E.L.D.

Uiteindelijk roept Fury Captain Marvel terug naar Aarde om af te rekenen met Loki die in eerste instantie nog meehelpt om Pym te verslaan. Als dan ook nog de bevroren Captain America wordt gevonden is er een start voor een alternatief Avengers-team. Einde aflevering.



NieuwsFilm

meest populair