3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney Plus staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney Plus staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ is een magische plek voor elke liefhebber van het huis van de muis. FilmTotaal heeft het aanbod van deze streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Captain America: The Winter Soldier (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe en Anthony Russo | Cast: Chris Evans, Sebastian Stan, Anthony Mackie, e.a.
Wanneer supersoldaat Steve Rogers erachter komt dat defensieorganisatie Shield wordt geïnfiltreerd door een mol, komt hij samen met de gehaaide spionne Natasha Romanoff en een nieuwe, gevleugelde bondgenoot in actie om de vijand te ontmaskeren. Ze worden echter gedwarsboomd door een doorgewinterde huurmoordenaar.

The Monuments Men (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: George Clooney | Cast: George Clooney, Matt Damon, Bill Murray, e.a.
Zeven Amerikaanse kunstkenners worden in opdracht van president Roosevelt naar Duitsland gestuurd om daar zoveel mogelijk door de nazi's geroofde kunstwerken te redden voordat deze worden vernietigd. Een haast onmogelijke missie, want de mannen zijn niet bepaald fit en geen getrainde soldaten.

The Grand Budapest Hotel (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wes Anderson | Cast: Ralph Fiennes, Tony Revolori, Andrien Brody, e.a.
Grand Budapest, ooit een vijfsterrenhotel voor de elite, is inmiddels in verval geraakt. Directeur Zero blikt terug op de tijd dat hij als piccolo kwam werken in het hotel, onder leiding van monsieur Gustave, de flamboyante conciërge. De twee raakten betrokken bij allerlei incidenten en moesten uit handen zien te blijven van fascisten.



Meer kijktips:



NieuwsFilm

meest populair