'Ray Donovan'-film komt er sneller dan je denkt

'Ray Donovan'-film komt er sneller dan je denkt

2022 wordt een mooi jaar voor fans van Ray Donovan.

Showtime laat weten dat de Ray Donovan-film niet meer zo heel lang op zich laat wachten. We zouden begin volgend jaar naar de afsluitende film moeten kunnen kijken.

In Ray Donovan speelt Liev Schreiber de rol van een 'fixer'. Hij helpt om misdaden en misdragingen van high-profile klanten op te lossen. Maar hoewel hij daar heel goed in is, zit hij vooral ook met problemen in zijn persoonlijke leven.

Ray Donovan-film
Fans hadden heel erg lang verwacht dat er gewoon een achtste seizoen zou komen van de serie. Maar dat werd plotseling geannuleerd, waarna showrunner David Hollander met een compleet seizoen aan onvertelde verhalen kwam te zitten.

Gelukkig kon Schreiber niet al te lang na de annulering melden dat Showtime besloten had om een film te bestellen. Met een film van twee uur, mocht het verhaal afgerond worden.

De opnames van Ray Donovan gingen begin dit jaar van start. De TCA deelde toen dat de film deze winter nog uit zou komen. Maar nu blijkt dat de film iets langer op zich laat wachten en in het eerste kwartaal van 2022 te zien zal zijn.

Ray Donovan debuteert in de Verenigde Staten op de televisiezender. Waar we hem in Nederland kunnen zien is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair