Marvel-film 'Eternals' ineens niet meer zeker van zijn release in november

Marvel-film 'Eternals' ineens niet meer zeker van zijn release in november

Mogelijk moeten we toch op de film gaan wachten.

De release van Marvel-film Eternals lijkt ineens niet meer zo zeker te zijn als we gedacht hadden. Naar verluidt hangt deze met name af van de prestaties van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. En de voorspellingen daarvoor zijn nou ook weer niet zó goed.

Steeds meer films worden uitgesteld, of uiteindelijk toch maar op een streamingdienst gelanceerd. Vulture stelt nu dat Marvel Studios van plan is om Eternals uit te stellen, in het ergste geval.

Weer uitstellen
Vulture schrijft op basis van bronnen binnen Marvel Studios dat de bioscooprelease van Eternals afhangt van de prestaties van Shang-Chi. Hoeveel de film moet opbrengen is niet bekend, maar de box office voorspellingen wijzen erop dat de film de slechtste opening van een Marvel-film sinds The Incredible Hulk in 2008 gaat beleven.

Mocht dat besluit genomen worden, heeft dat een domino-effect op alle plannen van Marvel Studios. Er staan vier films gepland voor release in de loop van 2022, waarmee die ook allemaal op een ander moment moeten uitkomen.

Ook weten we niet of en wat voor gevolgen deze vertraging zal hebben voor Spider-Man: No Way Home. Daar moet Sony Pictures over beslissen.

Duidelijk is dat de moeilijke tijden in de bioscoop voorlopig niet voorbij zijn.

NieuwsFilm

meest populair