Tom Holland over trailer 'Spider-Man: No Way Home': het topje van de ijsberg

Tom Holland over trailer 'Spider-Man: No Way Home': het topje van de ijsberg

De beelden laten nog maar vrij weinig zien.

De teaser trailer die we gisteren voor Spider-Man: No Way Home kregen te zien heeft heel wat hints naar wat ons te verwachten staat in december. Volgens Peter Parker-acteur Tom Holland is er echter nog veel meer.

De jonge Marvel-acteur zegt dat we slechts "het topje van de ijsberg" te zien hebben gekregen. En dat is niet raar, aangezien we naast de nodige schurken uit eerdere (ook niet MCU) films, waarschijnlijk ook de Spider-Mannen van Tobey Maguire en Andrew Garfield te zien krijgen.

Trailer is het topje van de ijsberg
"Ik ben op het vliegveld. Ik heb de afgelopen 10 uur gevlogen, dus ik heb de trailer niet gepost. Mijn broer, Harry, deed dat wel, dus ik heb niet kunnen reageren op de reacties en hoe opgewonden iedereen is," aldus Holland.

"Ik ben net geland en ik zette mijn telefoon aan en deze is volgestroomd. De liefde en steun die jullie hebben getoond voor de film is zo waanzinnig. Eerlijk gezegd, dat is slechts het topje van de ijsberg," meldt de acteur.

Ondertussen wordt de trailer aandachtig bestudeerd. Fans denken allerlei hits naar personages te zien. De aanwezigheid van Green Goblin (Willem Dafoe) en Doctor Octopus (Alfred Molina) was overduidelijk. Maar er waren - volgens de fans - ook hints naar Matt Murdock, Electro, Lizard en zelfs Sandman.

No Way Home van regisseur Jon Watts staat gepland voor 17 december.



NieuwsFilm

meest populair