'Spider-Man: No Way Home' onthult terugkerende schurken: Check hier de foto's!

'Spider-Man: No Way Home' onthult terugkerende schurken: Check hier de foto's!

Dat ziet er pas vet uit!

Spider-Man: No Way Home kreeg vandaag zijn eerste trailer. Die geeft niet alleen een goede indruk van het verhaal, ook krijgen we alvast wat schurken te zien. Niet heel veel van hen trouwens, maar het kleine beetje dat zichtbaar is, lijkt te hinten op de komst van meer slechteriken dan je zou denken.

Sony Pictures en Marvel Studios hebben in elk geval bekendgemaakt dat Electro (Jamie Foxx) en Doc Ock (Alfred Molina) in de film zitten. De trailer bevestigde ook een gerucht, namelijk dat Willem Dafoe's Green Goblin een rol krijgt. Maar er zitten er mogelijk nog meer in de film!

Hieronder kan je de foto's van de bevestigde slechteriken zien. Allereerst hebben we Doc Ock, gevolgd door een van de bommen van de Green Goblin:


Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Meer schurken
Uit de trailer blijkt verder dat mogelijk ook Sandman (Thomas Haden Church) en Lizard in de film zitten. Sandman nam het in de laatste Spidey-film van Tobey Maguire tegen onze spinnenvriend op en Lizard (Rhys Ifans) nam het als eerste op tegen Andrew Garfields held.

Hier lijken beelden te zien te zijn van Sandman én Electro:

Tweet verwijderd

Ook denken mensen de Lizard gespot te hebben in de film:


Kortom: Spider-Man gaat het enorm druk krijgen in de film. Zo bezien zijn de geruchten dat hij ook te maken krijgt met alternatieve versies, namelijk de van Maguire en van Garfield, niet heel gek. In december in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair