'Spider-Man'-acteur Tom Holland snapt niets van de webshooters van Andrew Garfield

'Spider-Man'-acteur Tom Holland snapt niets van de webshooters van Andrew Garfield

Hij vindt dat die heel raar werken.

Eind dit jaar moet Spider-Man: No Way Home in de bioscoop te zien zijn. Marvel-fans keken lange tijd reikhalzend uit naar de eerste trailer van de film. Daar hebben we dan ook veel over gehoord, maar hij is recent in elk geval al gelekt.

In een interview ging acteur Tom Holland in op een van zijn voorgangers, namelijk Andrew Garfield, die in twee films te zien was als Spidey en naar verluidt ook voor deze film terugkeert.

Malle web-shooters
Holland vertelde dat hij helemaal niet begrijpt hoe de web-shooters van Garfields Spider-Man precies werken.

"De old-school web-shooters zijn zo cool," begon Holland in het boek The Moviemaking Magic of Marvel Studios: Spider-Man.

"Ze zijn echt groot en onhandig, ze zijn echt mechanisch en als je op een knop drukt, komt alles in beweging. Waar ik van houd bij zijn originele web-shooters, is dat ze zo echt zijn als maar kan. Ik weet dat het onmogelijk is om een ding te maken die webben uit je hand laat schieten, maar wat die van Andrew betreft, geldt volgens mij wel echt dat ze zo klein en zo compact zijn, dat het niet echt logisch lijkt. Maar dit is zo'n groot en onhandig ding dat een kind in z'n kamer zou maken."

NieuwsFilm

meest populair