Stilte rond 'Spider-Man: No Way Home' normaal volgens Marvel-baas

Stilte rond 'Spider-Man: No Way Home' normaal volgens Marvel-baas

Maar komt dan morgen dan echt de trailer online?

Fans van het Marvel Cinematic Universe hopen al lange tijd een trailer te zien voor Spider-Man: No Way Home, de derde solofilm met Tom Holland als Peter Parker. Het lange wachten lijkt morgen tot een einde te komen.

Toch was het Marvel Studios-baas Kevin Feige die kort stilstond bij de situatie dat we zo'n vier maanden voor de release van de Spider-Man film nog geen trailer hebben gezien. Feige vindt de "stilte" echter niet zo vreemd.

"Eerlijk gezegd heb ik het enthousiasme [van de fans] online gezien. Ik ben me er niet per se bewust van dat deze film meer of minder geheim is dan al onze andere projecten," vertelt Feige in een interview. "Ik denk dat we bij al onze projecten de verrassingen geheim willen houden. Daarom al die geheimzinnigheid."

Morgen dan toch echt de trailer?
Het lijkt er nu verdacht veel op dat de trailer voor Spider-Man: No Way Home morgen verschijnt. Sony Pictures is tijdens CinemaCon aanwezig en zal tijdens een panel de trailer gaan vertonen. Daarna zal de trailer hoogstwaarschijnlijk online verschijnen.

Je zou de trailer morgen ergens tussen 15.00 uur en 18.00 uur online kunnen verwachten. De film staat nog altijd gepland voor midden december 2021.

NieuwsFilm

meest populair