'Eternals' wordt volledig anders dan alle eerdere Marvel-films

'Eternals' wordt volledig anders dan alle eerdere Marvel-films

Salma Hayek vertelt over het nieuwe project met een groot ensemble.

Salma Hayek noemt het "een wonder" dat ze Ajak speelt, de spirituele leider van de Eternals in "de enige Marvel-film die volledig divers en compleet anders" is.

Deze week kregen we de nieuwe trailer voor de film te zien. Die onthulde wat meer van het verhaal en liet zien dat de Eternals het heel zwaar gaan krijgen in de film. Door het ongedaan maken van de Snap, kan namelijk een fenomeen genaamd 'the Emergence' plaatsvinden, met mogelijk desastreuze gevolgen.

Unieke en diverse film
"Het was een schok. Het is echt ontzettend cool en ik vind het een wonder," vertelde Hayek over haar Marvel-rol in Eternals. "Ik hou ervan dat ik in de enige Marvel-film die volledig divers en compleet anders dan de rest zit."

Voor regisseur Chloe Zhao was diversiteit ook ontzettend belangrijk. "Het maakte echt indruk op mij hoe divers de cast was in vroege versies van het scenario. Niet alleen als het aankomt op geslacht, ras, leeftijd, maar over het geheel. Ik voelde echt het verlangen om de wereld waarin we leven zoveel mogelijk te reflecteren."

En dus greep ze de kans met beide handen, en krijgen we straks een film vol "unieke en gecompliceerde individuen, net als jij en ik. Dat trok mij zo aan bij deze acteurs en naar het verhaal van elk van de personages."

NieuwsFilm

meest populair