Maar liefst 10 nieuwe films op Disney+: Check hier het overzicht

Maar liefst 10 nieuwe films op Disney+: Check hier het overzicht

We zetten op een rij wat er nieuw is op Disney+.

Waar we wekenlang nauwelijks nieuwe films zagen debuteren op Disney+, was dat deze week wel weer anders. Tien nieuwe titels zijn er toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. We zetten alle nieuwe toevoegingen voor je op een rij!

Homies (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Karthaus | Cast: Carolien Spoor, Robert de Hoog, Victoria Koblenko, Yannick van de Velde
Net als Timo zijn vriendin probeert terug te winnen door haar van zijn nieuwe en verbeterde leven te overtuigen, raken hij en zijn vrienden te midden van een drugsconflict. Om in leven te blijven, moeten de vier doodgewone mannen 22 kilo drugs verkopen, in slechts één week tijd.

Hampstead (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joel Hopkins | Cast: Diane Keaton, Brendan Gleeson, James Norton, Simon Callow
Een man woont in een park in Londen in een zelfgebouwd huisje. Hij ontmoet op een dag een Amerikaanse weduwe, en ze worden verliefd. Ze trekt bij hem in, maar leuk blijft het niet lang, want al snel willen mensen het huisje ten gronde richten.

The Mountain Between Us (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Hany Abu-Assad | Cast: Idris Elba, Kate Winslet, Beau Bridges, Dermot Mulroney
Twee mensen die elkaar niet kennen charteren een klein vliegtuig, nadat hun lijnvlucht wordt geannuleerd. Als dit vliegtuigje echter neerstort, moeten de twee samen zien te overleven in de wildernis.

Walk the Line (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Mangold | Cast: Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon, Ginnifer Goodwin, Robert Patrick
Country-legende Johnny Cash (Joaquin Phoenix) vertrekt naar Memphis waar countrymuziek nog in de kinderschoenen staat. Naarmate hij steeds bekender wordt en dus geld begint te verdienen komt hij in contact met grote sterren zoals Elvis Presley. Maar de roem wordt Johnny te veel en hij raakt aan de drugs.

Confessions of a Shopaholic (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: P.J. Hogan | Cast: Isla Fisher, Hugh Dancy, Krysten Ritter, Joan Cusack
Rebecca Bloomwood is onlangs afgestudeerd en verhuist naar Manhattan. Hier breidt ze haar verslaving aan winkelen uit en krijgt ze een baan bij een modeblad. Ze zit echter tot haar nek in de schulden door haar verslaving en realiseert zich dat er iets moet veranderen. Om die reden begint ze een column waarin ze financieel advies geeft.

Tolkien (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dome Karukoski | Cast: Nicholas Hoult, Craig Roberts
Het biografische verhaal over de schrijver van 's werelds meest geliefde fictieve wereld Middle Earth, J.R.R. Tolkien. Deze film onderzoekt de vormende jaren van de verweesde auteur wanneer hij vriendschap, liefde en artistieke inspiratie vindt tussen een groep buitenstaanders op school.

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Burton | Cast: Eva Green, Asa Butterfield, Samuel L. Jackson, Judi Dench
Tiener Jacob volgt aanwijzingen, die hem naar een mysterieus eiland leiden. Daar ontdekt hij de ruïnes van Miss Peregrine's School for Peculiar Children. Terwijl hij de verlaten gangen en slaapkamers verkent, ontdekt hij dat de bewoners ongelofelijke krachten bezaten. En dat ze nog leven.

Ewoks: The Battle for Endor (1985)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jim Wheat, Ken Wheat | Cast: Wilford Brimley, Warwick Davis, Aubree Miller, Siân Phillips
Overvallers proberen een Ewok-dorp helemaal leeg te roven en een stroomvoorziening te stelen die ze magisch achten. Wicket helpt Cindel te ontsnappen aan een kwaadaardige heks en intussen raken ze bevriend met een kluizenaar.

The Ewok Adventure (1984)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Korty | Cast: Eric Walker, Warwick Davis, Fionnula Flanagan, Guy Boyd
Wicket de Ewok en zijn vrienden besluiten om twee mensenkinderen die gestrand zijn op Endor - Mace en Cindel - te helpen hun ouders te vinden.

NieuwsFilm

meest populair