Zijn Channing Tatum en Zoe Kravitz een stelletje?

Zijn Channing Tatum en Zoe Kravitz een stelletje?

Foto's van de beroemheden tonen aan dat ze heel close zijn.

Het lijkt erop dat Hollywood weer een power-koppel rijker is. Het gerucht doet namelijk de ronde dat Channing Tatum (o.a. bekend van Foxcatcher en Magic Mike) en Zoë Kravitz (Mad Mad: Fury Road, Fantastic Beasts) aan het daten zijn.

De twee bekendheden zijn al een langere tijd goed bevriend, maar worden de laatste tijd vaker samen gespot. Recentelijk was het weer raak, toen de 32-jarige actrice haar armen om de 41-jarige Tatum sloeg terwijl hij haar meeneemt voor een fietstochtje. De foto's zijn hier te bekijken.

Samenwerking
Kravitz is op dit moment bezig met haar regiedebuut, genaamd Pussy Island, waarvoor ze Tatum wilde strikken. De acteur ging akkoord en zal een van de hoofdrollen spelen. Nog niet zo heel lang geleden lieten beide beroemdheden zich uit over de ander.

Zo zei Kravitz: ''Ik heb de nodige films van Tatum gezien en ik had het gevoel dat hij een echte feministe is. Ik wilde dan ook graag met hem samenwerken aan mijn film''.

Tatum keek zelf wel op van haar telefoontje: ''Ik ken haar werk maar ik had geen idee dat ze zelf ook wilde gaan regisseren. Het kwam uit het niets. Toen ze het had over de film vroeg ik haar waarom ze aan mij dacht voor de rol. Ik krijg namelijk nooit de kans om zo'n rol te spelen, aangezien iedereen altijd denkt dat ik dit niet aankan en me al in een hokje plaatst. Het was best eng maar voornamelijk heel bevrijdend om eens een vrij gesprek te kunnen voeren en voor iets heel anders te gaan''.

NieuwsFilm

meest populair