'Captain America 4' krijgt nu wel zeker een nieuwe titelheld

'Captain America 4' krijgt nu wel zeker een nieuwe titelheld

Anthony Mackie's Sam Wilson wordt de nieuwe kopman.

Na de gebeurtenissen in de Disney+ serie The Falcon and the Winter Soldier is duidelijk dat Anthony Mackie's Sam Wilson de nieuwe Captain America is. Nu lijkt zo goed als zeker dat de acteur de rol zalen spelen in Captain America 4.

Officieel is Captain America 4 nog niet op de kalender van Marvel Studios gezet, maar nu meldt Deadline dat Mackie een deal heeft gesloten met de filmstudio om de rol van Sam Wilson a.k.a. The Falcon a.k.a. de tweede Captain America te gaan spelen in de vierde film rond de Amerikaanse superheld.

Vaarwel Chris Evans' Steve Rogers
In Avengers: Endgame nam Chris Evans afscheid van de franchise, al is een cameo in een toekomstige film niet uit te sluiten. Fans hopen nog altijd een film of serie te zien over het avontuur dat Steve Rogers beleefde tijdens het terugplaatsen van de Infinity Stones.

Op dit moment heeft Captain America 4 geen verschijningsdatum en een regisseur heeft zich ook nog niet gemeld. The Falcon and the Winter Soldier-showrunner Malcolm Spellman zou samen met Dalan Musson het script schrijven.



NieuwsFilm

meest populair