Benedict Cumberbatch onthult de status van 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Benedict Cumberbatch onthult de status van 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Hoe staat het ervoor met Doctor Strange 2?

Acteur Benedict Cumberbatch is nog niet klaar met het Multiverse of Madness. Nadat hij in april de opnames van de film af wist te ronden, is dat niet het einde van de rit voor de acteur.

Hij vertelde tijdens een interview met BBC Radio 2 dat de heropnames van de film van [url=]Sam Raimi[/url] binnenkort gaan beginnen. "Zoals gebruikelijk zit ik vast bij Marvel. Het was geweldig om deze film te maken", vertelde Cumberbatch.

Op naar de heropnames
"We bevinden ons nu ergens in het proces, waarbij je de gebruikelijke pick-ups en dingen hebt die we in september voor elkaar moeten krijgen. En dan is 'ie volgend jaar ergens te zien. Ik geloof dat bekend is wanneer hij uit moet komen, maar wil het niet zeggen voor als dat niet zo is [lacht]."

De film werd na coronavertragingen van mei naar november 2021 verplaatst. Maar nu staat de release van Doctor Strange in the Multiverse of Madness gepland voor 25 maart 2022.

We moeten daarmee nog wel even wachten op de release van de Marvel-film die ook rollen heeft voor personages als America Chavez en Scarlet Witch.

NieuwsFilm

meest populair