'Spider-Man: No Way Home'-trailer komt er mogelijk sneller dan je denkt

'Spider-Man: No Way Home'-trailer komt er mogelijk sneller dan je denkt

Het lijkt erop dat de trailer van Spider-Man: No Way Home er snel aankomt.

We wachten inmiddels zo lang op de eerste trailer voor Spider-Man: No Way Home, dat sommige mensen zich afvragen of de film wel in december uitkomt zoals op dit moment nog het plan is.

Opvallend genoeg hebben we de laatste tijd al heel wat merchandise gezien voor de film met Tom Holland in de hoofdrol. De promo-art liet nieuwe kostuums van de superheld zien. Maar we kregen nog geen daadwerkelijke trailer voor de film.

Snel te zien?
Het verhaal gaat nu dat de eerste trailer tegelijk met de film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings te zien zal zijn. Sony Pictures schijnt vast te willen houden aan de geplande release van de film in december, maar het blijft de vraag of dit wel mogelijk is.

Tegelijk lijkt het ook waarschijnlijker dat een tweede trailer voor Eternals te zien is met Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Hoewel dat wel zo is, moet Sony natuurlijk nog beginnen met de promotiecampagne voor de volgende solofilm voor Tom Hollands personage.

Het is en blijft de vraag wanneer die trailer dan eindelijk te zien zal zijn, maar dat deze er mogelijk snel komt lijkt gezien de naderende release niet eens zo heel onwaarschijnlijk.

NieuwsFilm

meest populair