Disney+ voegde deze week een paar hele leuke nieuwe films toe

Disney+ voegde deze week een paar hele leuke nieuwe films toe

Onder meer Titanic, Blood Father en Kingdom of Heaven zijn nieuw op Disney+.

Vandaag zetten we alle nieuwe films op een rij die streamingdienst Disney+ nieuw online gezet heeft. Het was een behoorlijk prima week, met een toffe Nederlandse film, en een paar sterke Amerikaanse titels. We duiken er meteen in!

Phileine zegt Sorry (2003)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Jan Westdijk | Cast: Kim van Kooten, Michiel Huisman, Hadewych Minis, Tara Elders
De cynische Phileine gaat onverwachts op bezoek bij haar acterende vriend Max, die in Manhattan zijn handen vol heeft aan feesten. Ondertussen werkt hij mee aan een provocerende versie van Romeo en Julia waarin de westerse sexuele moraal aan de kaak wordt gesteld.

Blood Father (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jean-François Richet | Cast: Mel Gibson, Erin Moriarty, Diego Luna, Michael Parks
John Link is een ex-gevangene die pas geleden zeven jaar in de gevangenis heeft doorgebracht en zijn alcoholistische- en drugspraktijken achter zich heeft gelaten. Op een dag wordt hij door zijn vervreemde dochter Lydia gebeld, waar hij al heel lang naar op zoek is. Ze is zeventien, drinkt, doet aan drugs en heeft hulp nodig, want een Mexicaans drugskartel zit achter haar aan. Omdat hij vreest dat de politie weinig kan betekenen, besluit John haar zelf te beschermen.

Percy Jackson: Sea of Monsters (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Thor Freudenthal | Cast: Logan Lerman, Alexandra Daddario, Douglas Smith, Leven Rambin
Logan Lerman keert terug als Percy Jackson, de zoon van Poseidon, die nog steeds bezig is met zijn epische queeste om zijn lot te vervullen. Samen met zijn halfgodvrienden gaat hij op zoek naar de Golden Fleece, waarmee hun thuisbasis Camp Half-Blood gered kan worden.

Kingdom of Heaven (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Martin Hancock, Michael Sheen, Nathalie Cox, Eriq Ebouaney
In de twaalfde eeuw heeft de nederige Franse smid Balian (Orlando Bloom) net zijn vrouw en kind verloren, wanneer ridder Godfrey van Ibelin (Liam Neeson) hem opzoekt en vertelt dat hij zijn vader is. Godfrey vraagt Balian mee te gaan naar het Heilige Land om Jeruzalem voor het westen te behouden. Als vreemdeling in een vreemde omgeving wordt hij verheven in de ridderstand, moet hij een melaatse koning dienen en koestert hij een verboden liefde voor een exotische koningin. In een poging om de broze vrede te bewaren, moet Balian van Ibelin uiteindelijk de mensen van Jeruzalem zien te beschermen tegen een overmachtige vijand.

When in Rome (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark Steven Johnson | Cast: Kristen Bell, Josh Duhamel, Anjelica Huston, Danny DeVito
Beth Harper (Kristen Bell), is een jonge, succesvolle makelaar, maar compleet ongelukkig in de liefde. Wanneer Beth vanuit New York naar Rome reist, om haar zus te bezoeken lijkt hier behoorlijk verandering in te komen. Ze steelt munten uit een zogenaamde 'Romeinse liefdesfontein', wat als gevolg heeft dat ze vanaf dat moment hevig achtervolgd wordt door mannen die haar geliefde willen zijn.

Titanic (1997)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Cameron | Cast: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates
Rose, een jonge debutante die zich aan boord bevindt van oceaanstomer 'Titanic' die op zijn maidentrip is, probeert zelfmoord te plegen. Ze wordt gered door een Ierse jongeman Jack die op het tussendek verblijft. Tegen de wil van haar familie in zet Rose haar relatie met Jack verder. Op een nacht raakt het schip een ijsberg en begint stilaan te zinken.

NieuwsFilm

meest populair