Willem Dafoe reageert op de 'Spider-Man'-geruchten: is hij terug als de Green Goblin?

Willem Dafoe reageert op de 'Spider-Man'-geruchten: is hij terug als de Green Goblin?

De acteur heeft een klassiek Marvel-antwoord voor je.

Spider-Man: No Way Home blijft een prominent gespreksonderwerp onder fans van Marvel Studios. Nog altijd staat de vraag of de film onder meer Tobey Maguire en Andrew Garfield terugbrengt, gezien de verschijning van tegenstanders van hun Spider-Man personages in de film.

Fans vragen zich veel meer af. Komt er bijvoorbeeld nog een trailer voor de film op korte termijn, of wordt de release weer uitgesteld? En zit ook Willem Dafoe in de film?

Wel of niet?
Dafoe sprak met de site The Wrap en werd gevraagd of hij weer als de Green Goblin te zien zal zijn. Een interessante vraag, want er gaan veel verhalen over rond. Maar Dafoe had een heel kenmerkend antwoord.

"Ik ben bang van wel," aldus Dafoe over de vraag of mensen hem hier vaak naar vragen. "Ik heb op dit moment veel dat gaande is. En weet je, voor mijn gevoel is het altijd het beste moment om over een film te vertellen als deze uitkomt. Dat is het moment waarop je erover moet vertellen."

Daarmee wil Dafoe dus niets bevestigen, maar echt een ontkenning is dit natuurlijk ook niet. In de film krijgt Peter Parker te maken met een boel tegenstanders uit het multiversum, waaronder Electro en Doctor Octopus. Gelukkig krijgt hij hulp van Doctor Strange, die hem met zijn magische krachten kan bijstaan.

NieuwsFilm

meest populair