Is de release van 'Eternals' in gevaar of komt de Marvel-film gewoon in november uit?

Is de release van 'Eternals' in gevaar of komt de Marvel-film gewoon in november uit?

Marvel Studios en Disney willen gewoon door.

Ondanks zorgen over de deltavariant van het coronavirus, komt Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings nog altijd gewoon exclusief uit in de bioscoop. Los daarvan zijn er nog zorgen bij filmfans over de release van Marvel-film Eternals.

Disney-baas Bob Chapek sprak tijdens de investeerdersbijeenkomst over nieuwe films die eraan zitten te komen. Een daarvan die hij benoemde voor 2022, was Eternals. Dat veroorzaakte wat verwarring, want sommige mensen vreesden dat de film dan uitgesteld zou worden. Daar lijkt het niet op, want Chapek had het over het fiscale jaar 2022, waarmee de film gewoon in november uit kan komen.

Eternals van Marvel Studios
De film Eternals belooft een heel bijzondere te worden voor Marvel Studios. Het is namelijk een gloednieuwe film die een compleet enemble moet opbouwen voor de filmstudio.

Dat ensemble blijkt al duizenden jaren onder de gewone mensen geleefd te hebben, maar in het diepste geheim. Enkel met wat klein bijstuurwerk voor de mensheid, waarmee men dus vooral op de achtergrond geleefd heeft.

Eternals staat dus nog altijd gepland voor release in november.

NieuwsFilm

meest populair