Bijna zag de Scarlet Witch er volledig anders uit; dit zijn de alternatieve ontwerpen

Bijna zag de Scarlet Witch er volledig anders uit; dit zijn de alternatieve ontwerpen

Het Scarlet Witch-kostuum had bijna een heel ander design.

In WandaVision droeg Wanda Maximoff voor het eerst een comic-accuraat kostuum. Ze werd namelijk de Scarlet Witch in die serie. Eindelijk, want daarmee heeft ze voor het eerst in het Marvel-universum echt toegang tot al haar krachten. Maar bijna had ze een heel ander kostuum.

Wanda Maximoff werd in de serie de Scarlet Witch. In de seriefinale zagen we het personage daardoor ook een heel ander kostuum dragen. Maar bijna had ze een veel minder indrukwekkende outfit aan, en eentje die er wat bekender uit zag voor het MCU.

Ander kostuum
Marvel Studios-concept artist David Masson deelde op Twitter een stel alternatieve designs voor het Scarlet Witch-kostuum. Het lijkt er daarmee op dat de Disney+-serie bijna een heel andere look koos voor het personage.

"Het was een immens plezier om aan Marvel's WandaVision te werken, onder de supervisie van de buitengewone kostuumontwerper Mayes Rubeo. Hier zijn wat illustraties van een look die het niet tot de serie geschopt heeft. Ze waren bedoeld als de volgende stap in haar Endgame-look."

De twee designs lijken heel erg op elkaar en doen vooral sterk denken aan het kostuum dat Wanda Maximoff droeg in de laatste momenten van de film Avengers: Age of Ultron. Het was eigenlijk veel toffer dat ze nu iets gloednieuws aan had:



NieuwsFilm

meest populair