Ryan Reynolds wil dolgraag een bizarre 'Deadpool' en 'Bambi' crossover maken

Ryan Reynolds wil dolgraag een bizarre 'Deadpool' en 'Bambi' crossover maken

Maar Disney staat dit niet toe.

Ryan Reynolds zit barstensvol gestoorde ideeën. Vandaag blijkt dat hij een behoorlijk duistere crossover had bedacht voor het debuut van Deadpool bij Disney.

Wade Wilson maakt zijn echte Marvel-debuut in de film Deadpool 3. Maar we kregen al een teaser in de vorm van een trailerrecensie waarin The Merc With a Mouth samen met Korg naar een trailer van Free Guy keek. Wat Reynolds betreft, was dit debuut anders gegaan.

Deadpool en Bambi
"Ik wilde een korte film maken waarin je zag hoe Deadpool de jager die de moeder van Bambi vermoordde ondervraagt," begon de acteur tegenover IGN.

"Het idee was om te laten zien dat Deadpool een enorme fan is. Hij verhoort hem helemaal niet, hij wil gewoon weten hoe hij met meest gehate Disney-personage in de geschiedenis van Disney zou kunnen worden. En Disney wilde dat natuurlijk niet."

Het klinkt als een behoorlijk grappige video, maar helaas wilde Disney dus niet dat het personage Deadpool de man zou ontmoeten die een boel generaties kinderen zo'n beetje traumatiseerde met de moord op Bambi's moeder.

"Toen kwamen we terug bij hen en schreven we dat stukje met Deadpool en Korg. Dat stuurden ze op en daarop zeiden ze meteen 'ja'. Dus mijn volgende gesprek was met Taika en hij is echt een genie en ik vond het geweldig dat ik met hem mocht werken."

NieuwsFilm

meest populair