'Thor: Love and Thunder' is verreweg de grappigste film met Chris Hemsworth

'Thor: Love and Thunder' is verreweg de grappigste film met Chris Hemsworth

Karen Gillan belooft heel wat over de Marvel-film.

De Thor-franchise had er een beetje moeite mee zijn richting te vinden. Pas bij de derde film, Thor: Ragnarok, vond men een draai die werkte. Dat lukte door de bijzondere humor van Taika Waititi.

Doordat hij Thor allerminst serieus nam, en samen met hoofdrolspeler Chris Hemsworth een nieuwe draai wist te geven hieraan, kon Waititi er een positief geheel van maken. Waarmee de lat hoog ligt voor Thor: Love and Thunder. Toch denken sommige castleden al te weten dat de vierde film beter is dan de derde.

Nog beter
Actrice Karen Gillan zal weer te zien zijn als Nebula in Love and Thunder. Tijdens een interview met Collider noemde ze de film "een heerlijke wilde rit". En ze is duidelijk wat we mogen verwachten van Hemsworth.

"Toen ik het scenario las, was ik vooral heel erg opgewonden," aldus Gillan. "Het voelde alsof dit een heerlijke wilde rit zou worden. Het is Taika op zijn best en meest Taika. De Guardians zitten erin en zijn voor mijn gevoel echt hilarisch. En Thor is nog grappiger dan hij de vorige keer al was."

Dat belooft dus wat voor de nieuwe Marvel-film, die voortgaat met de manier waarop Thor nu wordt neergezet in de franchise.

NieuwsFilm

meest populair