Deadpool voegt zich eindelijk bij het Marvel-universum in een video met Korg

Deadpool voegt zich eindelijk bij het Marvel-universum in een video met Korg

Samen met Korg kijkt Deadpool naar Free Guy.

We weten dat Deadpool naar het Marvel-universum komt. Het is alleen nog niet bekend wanneer dat precies het geval zal zijn. Maar Ryan Reynolds maakt wel dankbaar gebruik van het feit dat er een moment komt waarop dit het geval is.

Hij maakte namelijk een bijzondere promovideo voor zijn nieuwe film, Free Guy en dat deed hij samen met niemand minder dan Taika Waititi's Korg.

Disney-debuut
Het heeft even geduurd, maar Deadpool maakt hiermee officieel zijn debuut bij Disney. Reynolds maakte samen met Waititi een video en vraagt hem onder meer om adviezen hoe hij zich bij het Marvel-universum kan voegen.

De video is een trailerreactie voor hun eigen film, en de Merc with a Mouth maakt zijn eigen vorige avonturen belachelijk.

We weten dat Deadpool 3 in de maak is. Het scenario wordt ontwikkeld door Lizzie Molyneux-Loeglin en Wendy Molyneux. Zij doen dat onder supervisie van Reynolds. De opnames beginnen dit jaar in elk geval niet omdat Reynolds simpelweg te druk is.



Het gerucht gaat dat de opnames volgend jaar wel van start gaan, waarmee de film hopelijk eind 2022 of misschien begin 2023 te zien zou kunnen zijn. Intussen draait Free Guy in augustus in de bioscoop. In die film volgen we Guy, een personage dat je niet kan spelen in een populaire open world videogame, maar dankzij een code van programmeurs Milly en Keys wordt hij zelfbewust en moet hij zijn wereld redden.

NieuwsFilm

meest populair