Ex Ben Affleck Jennifer Garner over zijn nieuwe relatie met Jennifer Lopez

Ex Ben Affleck Jennifer Garner over zijn nieuwe relatie met Jennifer Lopez

Het lijkt erg goed te gaan tussen 'Bennifer'!

Enkele tijd geleden kregen we te horen dat Ben Affleck opnieuw een koppel zou vormen met Jennifer Lopen. Dat is sindsdien bevestigd en ook wel duidelijk te zien met alle recente berichten. Nu laat Jennifer Garner zich uit over de relatie.

Garner, o.a. bekend van Dallas Buyers Club, was van 2005 t/m 2018 met Affleck getrouwd. Samen hebben ze ook drie kinderen. Garner zegt nu dat het duidelijk te zien is dat Affleck dolgelukkig is.

Reactie
Zo zou de actrice gezegd hebben: ''Ik ben erg blij voor Ben. Ik kan zien dat hij lekker in zijn vel zit en hij schijnt het erg goed te kunnen vinden met de familie van Lopez en vice versa''.

Lopez heeft zelf een tweeling van haar huwelijk met Marc Anthony, Emme en Maximilian, 13. Zij kunnen blijkbaar goed overweg met de kinderen van Ben, de 15-jarige Violet, de 12-jarige Seraphina en de 9-jarige Samuel.

Recentelijk werden Jennifer Garner en Ben Affleck nog samen knuffelend gespot. Zo zegt een bron: ''Ben is haar komen ophalen en ze hebben het erg gezellig gehad. Ze kunnen het nog steeds erg goed met elkaar vinden. Het is alsof ze nooit uit elkaar zijn gegaan''.

NieuwsFilm

meest populair