Ben Affleck en Jennifer Lopez kunnen niet van elkaar afblijven! (foto's)

Ben Affleck en Jennifer Lopez kunnen niet van elkaar afblijven! (foto's)

Hun relatie begint echt steeds serieuzere vormen aan te nemen.

De relatie van Ben Affleck en Jennifer Lopez begint steeds serieuzere vormen aan te nemen. De tortelduifjes ondernemen zelfs inmiddels ook al 'familieactiviteiten' met elkaars kinderen.

Het moet niet lang meer duren voordat Ben Affleck en Jennifer Lopez gaan samenwonen, zo lijkt het althans. Sinds de twee elkaar in april weer hebben gevonden, is er een nieuwe, innige band tussen hen ontstaan (tussen 2002 en 2004 waren ze ook al samen).

Dat bleek ook wel toen ze zaterdag samen een wandeling maakten door The Hamptons, een rijke buurt in New York. Hoewel ze niet alleen waren, konden ze duidelijk niet van elkaar afblijven, zo blijkt uit de foto's die oplettende paparazzi hebben weten te maken.

Een dag eerder waren Affleck en de Let's Get Loud-zangeres nog aan de andere kant van Amerika. Vrijdag brachten ze namelijk een bezoek met elkaars kinderen aan Hollywood Universal Studios, een bekend pretpark.

Daar zouden ze een enorm leuke dag hebben beleefd om 's avonds weer aan boord te stappen van een privévliegtuig om richting New York te vliegen. Het leven van de celebs blijft bijzonder.

NieuwsFilm

meest populair