3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ is een magische plek voor elke liefhebber van het huis van de muis. FilmTotaal heeft het aanbod van deze streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

The Avengers (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joss Whedon | Cast: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, e.a.
Wanneer Loki de aarde aanvalt met een leger aan aliens, worden Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Hawkeye en de Hulk bijeengeroepen door Nick Fury om verenigd onder een nieuwe teamnaam de machtsbeluste halfgod te stoppen.

Coco (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lee Unkrich en Adrian Molina | Cast: Anthony Gonzalez, Gael García Bernal, Benjamin Bratt, e.a.
Miguel droomt van een leven als muzikant. Hij gaat op reis naar het magische land van zijn voorouders, waar hij ene Héctor ontmoet. Dit charmante skelet wordt een onverwachte bondgenoot in Miguels zoektocht naar de geheimen van zijn familiegeschiedenis.

Aladdin (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guy Ritchie | Cast: Mena Massoud, Naomi Scott, Will Smith, e.a.
Straatschoffie Aladdin valt als een blok voor Jasmine, die een prinses blijkt te zijn. Met behulp van een geest uit een magische olielamp hoopt hij haar hart te veroveren. De slinkse raadsvizier Jafar heeft echter ook zijn oog laten vallen op de lamp.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair