3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Fear Street Part One: 1994 (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Leigh Janiak | Cast: Kiana Madeira, Olivia Scott Welch, Benjamin Flores Jr., e.a.
Het dorpje Shadyside, Ohio wordt al eeuwenlang geteisterd door het kwaad. Na een nieuwe reeks brute moorden, besluiten Deena en haar vrienden op onderzoek uit te gaan. Ze vogelen al snel uit dat zij zomaar eens de volgende slachtoffers zouden kunnen zijn en kunnen daarom niets anders dan het opnemen tegen de duivelse kracht die in hun beruchte stadje ronddwaalt.

Erin Brockovich (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Soderbergh | Cast: Julia Roberts, Albert Finney, David Brisbin, e.a.
Erin Brockovich, een alleenstaande moeder van drie kinderen, kan maar geen baan vinden. Uiteindelijk lukt het haar om met een beetje bluf en chantage bij een advocatenkantoor binnen te komen. Daar stuit ze op een enorme vervuilingszaak. Aanvankelijk neemt niemand haar serieus, maar vanwege haar volhardheid weet ze er toch een zaak van te maken.

Forrest Gump (1994)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Zemeckis | Cast: Tom Hanks, Robin Wright, Gary Sinise, e.a.
Forrest Gump is een charmante man, maar niet heel slim. Desondanks wordt hij een held in Vietnam, pingpongkampioen, succesvol garnalenvisser en goeroe. Ook ontmoet hij presidenten, krijgt hij meerdere malen een hoge onderscheiding uitgereikt en drukt hij al met al een grotere stempel op het verloop van de geschiedenis dan hij zelf ooit voor mogelijk had gehouden.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair