Florence Pugh (Black Widow) heeft meer dan genoeg van kritiek op haar relatie met veel oudere acteur

Florence Pugh (Black Widow) heeft meer dan genoeg van kritiek op haar relatie met veel oudere acteur

Het is niet de eerste keer dat het voorkomt dus de actrice vraagt nu met rust gelaten te worden.

Florence Pugh weet de laatste jaren de nodige grote filmrollen te bemachtigen. Zo wist de actrice hoge ogen te gooien in films als Midsommar en Little Women en zal ze ook een belangrijke rol spelen in Black Widow. Tijdens een recent interview om deze film te promoten liet ze zich uit over kritiek die zij krijgt te verduren.

De 25-jarige Pugh is namelijk het slachtoffer van digitale pesterijen. Zo vinden sommige mensen het niet kunnen dat ze een relatie heeft met collega-acteur Zach Braff, aangezien hij 21 jaar ouder is.

De twee bekendheden hebben sinds twee jaar een relatie en wonen inmiddels samen in Los Angeles, waar ook weer kritiek op komt. Nu zegt de actrice meer dan genoeg te hebben van alle negatieve berichten.

Reactie
''Ik krijg kritiek omdat sommige mensen niet 'hadden verwacht' dat ik met Zach zou daten'' begint Pugh. ''Ze hadden me liever met iemand als Timothée Chalamet zien aankomen, aangezien wij even oud zijn[i]''.

''Maar dit is mijn leven. Ik doe het niet om anderen te pleasen, of om voor een goede krantenkop te zorgen. Ik wil ook gewoon een mens kunnen zijn en met de persoon die mij gelukkig maakt''

Onbegrijpelijk
De actrice begrijpt dan ook niet waarom mensen zo vervelend moeten zijn: ''Het zit totaal niet in mijn karakter, om te pesten voor het pesten. Het is vreemd dat dat de laatste tien jaar zoveel meer gebeurt en het lijkt erop dat we het maar oké zijn gaan vinden...''

''Ik hoor vaak dat mensen willen dat Instagram een fijnere plek wordt. Ze willen leuke dingen zien. Ze willen geïnspireerd worden en gelukkig zijn. Als je mij niet leuk vindt, prima. Maar volg mij dan ook niet en laat me verder met rust''.

NieuwsFilm

meest populair