Uitdagende Yasmin Karssing in spannende houding op Insta-foto

Uitdagende Yasmin Karssing in spannende houding op Insta-foto

Yazzie laat zich weer zien.

Celeb Yasmin Karssing a.k.a. Yazzie is en blijft op zoek naar faam. Waar ze op jonge leeftijd al te zien was in de musical Annie schopte ze het laten ook tot actrice in films en series. Maar ze is ondertussen ook zangers onder de naam Yazzie en heeft ze een goed bezochte Instagram

Als we op de IMDb kijken, dan valt te zien dat Yazzie rollen had in onder meer de komedie Renesse uit 2016 als het personage Rosalie. Rond die tijd en even later speelde ze rollen in onder meer 't Schaep met de 5 pooten (2015), Flikken Maastricht (2016) en de tv-film Dating Dalila (2018).

Recentere rollen wist ze bemachtigen in de films F*ck de liefde (2019) en Casanova's (2020). Op dit moment staan er twee films gepland met een aandeel van Yasmin, met Meskina en Merindu Cahaya de Amstel.

Uitdagend op Insta
Dat Yazzie bestaat weten in ieder geval de lezers van FHM ook. Ze pronkte al in het mannenblad met uitdagende foto's. Nu plaatste ze er één op haar Instagram waar ze 174k volgers heeft.

"Still happy with these shots @fhm_nederland 💕 dit jaar btw van plek 10 naar 100 gegaan in hun lijst. i actually love it tho, kunnen jullie dat ook niet fixen op m'n bankrekening #zonnulletjeerbij?! 🙈," schijft ze bij het kiekje in een mooi setje.


Zien hoe de 27 jarige Yasmin Karssing eruit ziet met het ondergoedsetje? Check de foto op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair