Is dit wanneer 'Spider-Man: No Way Home' dan eindelijk zijn trailer krijgt?

Is dit wanneer 'Spider-Man: No Way Home' dan eindelijk zijn trailer krijgt?

De serie Loki eindigt mogelijk met de trailer!

Het wachten op de eerste beelden van Spider-Man: No Way Home duurt intussen wel erg lang. Over nog geen zes maanden moet de film van Marvel Studios en Sony Pictures al in de bioscoop te zien zijn.

Fans hadden dan ook verwacht dat we allang een trailer te zien zouden hebben gekregen. Maar Sony, dat de marketing verzorgt voor deze co-productie, heeft nog niets vrijgegeven. Gelukkig horen we nu dat een trailer "klaar voor de release" is.

Snel te zien?
Dat stelt Grace Randolph, die wel vaker dit soort verhalen de wereld in helpt. Volgens haar anonieme bronnen is het zo dat de trailer helemaal klaar is en uitgebracht kan worden.

De vraag is waarom deze dan nog niet is vrijgegeven, en Randolph speculeert dat Marvel Studios aan Sony Pictures heeft gevraagd de trailer even te bewaren tot na de laatste aflevering van Loki en bioscoopfilm Black Widow.

Na de release van de finale van Loki zou de trailer dan mogelijk eindelijk te zien kunnen zijn. Mocht dat zo zijn, zouden we nog een kleine anderhalve week, misschien twee, moeten wachten op de eerste trailer.

Hieronder de berichten van Randolph op Twitter:



NieuwsFilm

meest populair