Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Nederland keek dit weekend massaal naar deze drie films.

Het weekend is voor veel Nederlanders het ideale moment om even rustig, na een drukke school- of werkweek, languit op de bank een filmpje te kijken. Popcorn, cola of biertje erbij... en kijken maar. Dit zijn de drie films die dit weekend het meest zijn bekeken op Netflix.

#1 Death Wish (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Eli Roth | Cast: Bruce Willis, Vincent D'Onofrio, Elisabeth Shue, e.a.
Paul Kersey is een chirurg uit Chicago en is al het geweld in de stad helemaal beu. Dagelijks krijgt hij mensen met schotwonden op zijn operatietafel. Wanneer zijn vrouw en dochter het slachtoffer worden van een gewelddadige overval, besluit hij het heft in eigen handen te nemen en als burgerwacht de stad te ontdoen van criminelen.

#2 Fatherhood (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Weitz | Cast: Kevin Hart, Alfre Woodard, Lil Rel Howery, e.a.
Matthew en Liz zijn in de zevende hemel na de geboorte van hun dochtertje Maddy. Een dag later gebeurt er echter iets vreselijks: Liz komt onverwachts te overlijden. Hierdoor komt Matthew alleen te staan voor het grootbrengen van Maddy. Hoewel hij twijfelt of hij dit wel aankan, gaat hij vol voor zijn nieuwe rol als ouder.

#3 Fear Street Part One: 1994 (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Leigh Janiak | Cast: Kiana Madeira, Olivia Scott Welch, Benjamin Flores Jr., e.a.
Het dorpje Shadyside, Ohio wordt al eeuwenlang geteisterd door het kwaad. Na een nieuwe reeks brute moorden, besluiten Deena en haar vrienden op onderzoek uit te gaan. Ze vogelen al snel uit dat zij zomaar eens de volgende slachtoffers zouden kunnen zijn en kunnen daarom niets anders dan het opnemen tegen de duivelse kracht die in hun beruchte stadje ronddwaalt.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair