Kevin Feige haalt uit naar acteur die 'Spider-Man: No Way Home' spoilde

Kevin Feige haalt uit naar acteur die 'Spider-Man: No Way Home' spoilde

Marvel Studios houdt alles het liefst heel lang geheim.

Het is ondertussen duidelijk dat Marvel Studios veel van gebeurtenissen in aankomende films en series geheim wil houden. En dat is logisch, want wie zit er nu te wachten op spoilers. Toch willen er nog wel eens acteurs zijn die net iets teveel vertellen. Let op: SPOILERS!

De cast & crew van de films in het Marvel Cinematic Universe tekenen een stevige geheimhoudingsverklaring. Dit hield acteur Alfred Molina recent niet tegen om toch het nodige te bevestigen over Spider-Man: No Way Home.

Eerder dit jaar deelde Molina veel te veel informatie over zijn terugkeer als Doctor Octopus in No Way Home, waarbij hij onder meer bevestigde dat hij dezelfde versie van de slechterik speelt die we in Spider-Man 2 (2004) zagen, terwijl we hem in die film nog dood zagen gaan.

Kevin Feige niet blij
Marvel Studios-baas werd tijdens de officiële première van Black Widow om een reactie gevraagd door Entertainment Tonight. Feige reageerde ontwijkend maar deelde ook een sneer uit naar richting Molina.

"Weet je, mensen kunnen praten. Mensen krijgen een microfoon, sommige mensen praten graag. Mensen zoals ik een stuk minder. Alles wat we maken is hopelijk met de bedoeling om verwachtingen te overtreffen en wensen te vervullen, zei Feige over Spider-Man: No Way Home. "Niet elk gerucht waar je online over leest is waar, lang niet allemaal, maar sommige ook wel. Dus dat is het leuke."

Later werd hem gevraagd wanneer we meer van actrice Julia Louis-Dreyfus als Valentina Allegra de Fontaine kunnen verwachten. "Het is een droom die uitkomt," antwoordde Feige. "Je zou het aan Alfred Molina kunnen vragen."

NieuwsFilm

meest populair