3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ is een magische plek voor elke liefhebber van het huis van de muis. FilmTotaal heeft het aanbod van deze streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Captain Marvel (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anne Boden en Ryan Fleck | Cast: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Jude Law, e.a.
De buitenaardse strijder Vers lijdt aan geheugenverlies. Wanneer ze op aarde belandt, komen er steeds meer herinneringen aan haar verleden naar boven. Intussen vecht ze met haar bondgenoten tegen vijandige aliens die van gedaante kunnen wisselen. Dit conflict dreigt uit te lopen op een enorme intergalactische oorlog.

Unbreakable (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: M. Night Shyamalan | Cast: Bruce Willis, Spencer Treat Clark, Samuel L. Jackson, e.a.
David Dunn raakt betrokken bij een ernstige treinramp. Niemand blijkt deze te hebben overleefd, behalve hij. Daarmee trekt hij de aandacht van ene Price, de in een rolstoel zittende eigenaar van een stripboekwinkel, die denkt wel een verklaring te hebben hiervoor. Door deze ontmoeting verandert het leven van Dunn voorgoed.

Star Wars: The Rise of Skywalker (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: J.J. Abrams | Cast: Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, e.a.
De uit de dood herrezen opperschurk Palpatine belooft Kylo Ren een nieuw keizerrijk als hij Rey weet te doden. Rey is volop aan het trainen voor een nieuwe strijd. Ondertussen is Kylo op zoek naar haar en probeert hij alles en iedereen die hem ooit heeft tegengewerkt uit te schakelen. Een grote oorlog volgt.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair