3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Joker (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Todd Phillips | Cast: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, e.a.
Arthur Fleck is een gefaalde komediant uit Gotham die leidt aan een bijzondere dwangneurose waardoor hij in oncontroleerbare lachbuien uitbarst. Hij verliest zijn medicatie en wordt keer op keer teleurgesteld door de maatschappij. Uiteindelijk draait Fleck volledig door en besluit hij de stad in chaos te storten om wraak te kunnen nemen op iedereen die hem kwaad heeft gedaan.

The King (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Michôd | Cast: Timothée Chalamet, Robert Pattinson, Joel Edgerton, e.a.
De Britse prins Henry heeft weinig zin om zijn oorlogszuchtige vader op te volgen. Hij brengt zijn tijd veel liever door in de kroeg en in bed met vrouwen. Toch kan hij niet aan zijn lot ontsnappen. De spanningen tussen Engeland en Frankrijk lopen namelijk op en het is aan hem om als kersverse vorst de naderende oorlog voor te bereiden.

Scarface (1983)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brian De Palma | Cast: Al Pacino, Michelle Pfeiffer, Steven Bauer, e.a.
Tony Montana, een Cubaanse bootvluchteling, ontpopt zich langzaam als een meedogenloze drugshandelaar in Miami. Hiervoor moet hij echter wel de nodige offers brengen. Zijn succes is groot, maar uiteindelijk maakt hij een fatale fout: hij raakt verslaafd aan zijn eigen drugs en raakt daardoor paranoia. En dan wordt hij ook nog eens achternagezeten door de autoriteiten.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair