'Star Trek' krijgt mogelijk een film die de fans heel erg blij gaat maken

'Star Trek' krijgt mogelijk een film die de fans heel erg blij gaat maken

Brengt Star Trek straks meerdere Kirks in beeld?

Er wordt op dit moment druk gewerkt aan twee nieuwe Star Trek-films. Goed nieuws voor fans van de films, want sinds Star Trek Beyond kwam er geen nieuwe meer uit in de bioscoop. En mogelijk heeft Paramount een leuke verrassing voor fans in petto.

De eerste van de twee films wordt ontwikkeld door Kalinda Vasquez, die als schrijfster betrokken is bij Star Trek: Discovery. En dan is er een tweede project waar we de schrijver niet van kennen en dat in 2023 in de bioscoop te zien is.

Meerdere Kirks?
Voor zover bekend brengen de films de Enterprise-crew van de Kelvin-films niet terug, ook al wil de cast dat wel. Mogelijk zit er wel een haakje voor Chris Pine om terug te keren als Captain James T. Kirk.

Het gerucht is namelijk dat Paramount de mogelijkheid bekijkt om meerdere versies van Kirk bij elkaar te brengen in een toekomstige film.

Dan zou ook acteur William Shatner te zien moeten zijn in een nieuwe film en hem terugbrengen lijkt niet direct het meest eenvoudige werk van de wereld. Tegelijk klinkt het natuurlijk wel interessant voor fans van de films.

NieuwsFilm

meest populair