Wanneer komt die 'Star Wars'-film van Marvel-meesterbrein Kevin Feige er eigenlijk?

Wanneer komt die 'Star Wars'-film van Marvel-meesterbrein Kevin Feige er eigenlijk?

Laat die film nog heel lang op zich wachten?

Michael Waldron leeft vermoedelijk de droom van heel wat fans van Marvel Studios. Niet alleen is hij de schrijver van de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness, ook droeg hij bij aan Marvel-serie Loki als hoofdschrijver.

En hij werkt samen met Marvel-baas Kevin Feige aan een Star Wars-film. Waldron noemde dat al eens een "droom die uitkomt", en vertelt nu dat het nog wel even gaat duren voordat de film er komt.

Nog lang wachten
"Het is nog heel vroeg wat Star Wars betreft," begon Waldron.

"Dat is waarschijnlijk het enige dat ik erover kan zeggen. Voor mij deelt Kevin Feige met Dan Harmon en met Sam Raimi de absolute geest van samenwerken en een opmerkelijk gebrek aan ego gezien wat hij bereid heeft. Kevin kan geweldig luisteren, hij wil echt alles horen wat je maar vindt en horen hoe je iets wil aanpakken. En dan helpt hij je om het beter te maken. En los daarvan is hij ook echt gewoon een toffe kerel."

De film die Waldron maakt met Kevin Feige zal niet alleen de traditionele en gebruikelijke gevechten laten zien, maar is wat hem betreft vooral een verhaal dat om familie draait. Daar zal de film, die voorlopig niet uitkomt, zich dus op richten.

NieuwsFilm

meest populair