3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ is een magische plek voor elke liefhebber van het huis van de muis. Sinds de komst van Star zijn er heel wat nieuwe films en series verschenen op de streamingdienst. FilmTotaal heeft het Star-aanbod vandaag weer eens voor je doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips op een rijtje gezet.

Waitress (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adrienne Shelly | Cast: Keri Russell, Nathan Fillion, Cheryl Hines, e.a.
Serveerster Jenna verkeert in een ongelukkig huwelijk. Ze doet mee aan een bakwedstrijd met de hoop om met het prijzengeld haar man te kunnen verlaten. Maar dan blijkt ze zwanger; nog meer ellende. Gelukkig kan ze haar hart luchten bij haar collega's en Jim, een knappe dokter die eveneens getrouwd is en met wie ze een steeds betere band krijgt.

Goodbye Christopher Robin (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Simon Curtis | Cast: Domhnall Gleeson, Margot Robbie, Kelly Macdonald, e.a.
Engeland, na de Eerste Wereldoorlog. Kinderauteur A. A. Milne wordt door het speelgoed van zijn zoon Christopher Robin geïnspireerd om een verhaal te schrijven over een beer genaamd Winnie de Poeh. De boeken worden een groot succes, omdat ze troost en hoop bieden na de duistere oorlogstijden. Samen met zijn moeder Daphne en kinderjuf Olive wordt Christopher Robin meegesleept in het nieuwe leven van zijn steeds populairder wordende vader.

Love, Simon (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Greg Berlanti | Cast: Nick Robinson, Jennifer Garner, Josh Duhamel, e.a.
De zestienjarige Simon wil in zijn laatste jaar op de middelbare school uit de kast komen. Hij twijfelt niet over zijn geaardheid, maar wel over het moment waarop hij het aan zijn familie en vrienden wil vertellen. Online bouwt Simon een relatie op met de anonieme Blue, die op dezelfde school blijkt te zitten. De grote vraag is alleen wie Blue precies is.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair