Gal Gadot's Wonder Woman wordt mogelijk vervangen door haar Braziliaanse tegenhanger

Gal Gadot's Wonder Woman wordt mogelijk vervangen door haar Braziliaanse tegenhanger

The Flash zou een alternatieve versie van Wonder Woman bevatten.

De film The Flash wordt steeds maffer en uitgebreider. Het verhaal gaat dat Gal Gadot vervangen wordt in de film door een Braziliaanse versie van Wonder Woman.

Gezien de grote populariteit van Gadot's Wonder Woman lijkt de kans klein dat dit om een permanente wijziging gaat, maar haar vervanging heeft te maken met het plot van de film waarin we Barry Allen de tijd zien veranderen.

Andere Wonder Woman
Geekosity schrijft het volgende op basis van zijn bronnen: "DC heeft op dit moment nog maar weinig gedeeld over het verhaal van The Flash. We weten dat tijdreizen er onderdeel van maakt en verwachten zowel Ben Affleck als Michael Keaton als Batman te kunnen zien in de film. We weten dat Ezra Miller en Ben Affleck allebei te zien zijn in het DC Extended Universe, waarin Gal Gadot de rol van Wonder Woman speelt."

Vervolgens meldt men dat het om een nieuwe Wonder Woman gaat, die uit het multiversum komt. Dat heeft dan dus minder te maken met het idee en het gerucht dat Warner Bros. volledig afscheid wil nemen van het SnyderVerse en ook die versies van personages wil dumpen.

Waarom zou men immers anders alsnog The Flash maken? De film staat gepland voor release in november 2022.

NieuwsFilm

meest populair