'Star Wars'-film van Kevin Feige gaat vooral over goede personages

'Star Wars'-film van Kevin Feige gaat vooral over goede personages

Daar moet dus de basis van de Star Wars-film van Feige in liggen.

Michael Waldron is op dit moment een van de grootste namen in Hollywood. Nadat hij meewerkte aan series als Rick and Morty en Community, is hij nu druk bezig met het Marvel-universum en meer. Hij maakt namelijk samen met Marvel-baas Kevin Feige een Star Wars-film.

In een recent interview met GQ legt Waldron uit dat het Marvel-universum gebouwd is op intense, door personages gedreven verhalen in films en series. Als het op de nieuwe Star Wars-film van Feige aankomt, kunnen mensen net zoiets verwachten.

Personages centraal
"Ik denk dat het succes van het MCU, buiten de fantastische science fiction en concepten en al die dingen, uiteindelijk vooral gebouwd is op de personages, hun menselijkheid, hun heel herkenbare conflicten, vriendschappen en familie die het MCU vormen," aldus Waldron.

"En ik denk dat Star Wars op z'n best ook een verhaal over een familie is. Han, Luke en Leia waren een familie. Je hield ervan om hen samen te zien, en haatte het als ze uit elkaar waren. Het zijn geweldige personages en dat is natuurlijk niets nieuws."

Wat dat precies betekent voor de nieuwe film is niet duidelijk, maar we kunnen ervan uitgaan dat de film dus niet alleen kijkt naar spectaculaire actie, en juist vooral ook aandacht besteedt aan zijn personages.

NieuwsFilm

meest populair