Anya Taylor Joy staat op 'The Menu' in nieuwe horrorfilm

Anya Taylor Joy staat op 'The Menu' in nieuwe horrorfilm

Samen met Ralph Fiennes.

Actrice Anya Taylor Joy weet de afgelopen jaren heel wat aandacht op zichzelf te vestigen. Haar carrière startte zo'n beetje met de horrorfilm The VVitch uit 2015 en verleden jaar zagen we haar in de soort van Marvel-horrorfilm The New Mutants.

Ondanks dat ze in 2020 schitterde in de dramaserie The Queen's Gambit heeft ze nu opnieuw getekend voor een horrorfilm, namelijk The Menu van regisseur [ukr=https://www.filmtotaal.nl/persoon/80405]Mark Mylod[/url] (Succession, Game of Thrones) en scriptschrijvers Seth Reiss en Will Tracy.

Samen met Ralph Fiennes op 'het menu'
Deadline omschrijft de film als "een duistere en komische psychologische thriller die zich afspeelt in de wereld van de excentrieke culinaire cultuur". De film trapt af met een jong stel dat naar een afgelegen eiland reist om een exclusief restaurant te bezoeken voor een hoog aangeschreven menu, bereid door een veelgeprezen chef-kok.

In de film van Searchlight Pictures zien we Ralph Fiennes (No Time to Die, The King's Man) als de chef-kok. Wie de wedehelft van Joy speelt is nog niet bekend, en dat geldt ook voor de verschijningsdatum.

Joy zien we binnenkort overigens in de mysterieuze horrorthriller Last Night in Soho van regisseur Edgar Wright. Ook heeft ze The Northman en de nieuwe film van David O. Russell opgenomen.

NieuwsFilm

meest populair