Owen Wilson meldt zich voor het Marvel Cinematic Universe

Owen Wilson meldt zich voor het Marvel Cinematic Universe

De acteur speelt belangrijke rol in Loki.

Ondertussen lijkt iedere acteur wel een rol te willen hebben in het Marvel Cinematic Universe en het maakt de grootste namen ook niet zo heel veel uit of ze debuteren op het witte doek of het kleine scherm.

Zo zal de bekende (komedie)acteur Owen Wilson (Wonder, The Internship) zijn debuut maken op Disney+ in de serie Loki die morgen zal aftrappen. In een leuke featurette met de titel Owen Wilson Joins the MCU gaat hij in op zijn rol in de succesvolle franchise.

Owen Wilson over het MCU
In Loki speelt Wilson de rol van het personage Agent Mobius M. Mobius, een agent van de Time Variance Authority (TVA), die gespecialiseerd is in het onderzoeken van bijzonder gevaarlijke tijdcriminelen.



In Loki zal de voornaamste rol voor Tom Hiddleston zijn, uiteraard als de titelschurk. In de serie krijgt hij de keuze: of uit de tijdlijn te worden verwijderd of helpen de tijdlijn te herstellen en een grotere dreiging te stoppen. Loki komt terecht in zijn eigen misdaadthriller, reist door de tijd en verandert de menselijke geschiedenis.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair