Wat gebeurde er met Christine Palmer uit 'Doctor Strange'?

Wat gebeurde er met Christine Palmer uit 'Doctor Strange'?

Haar hebben we gek genoeg helemaal niet meer gezien.

Doctor Strange-schrijver C. Robert Cargill gaat voor het eerst in op het lot van Rachel McAdams' personage Dr. Christine Palmer na de gebeurtenissen in die eerste film. Ook deelde hij wat inzichten in de gedachten van de Sorcerer Supreme.

Doctor Strange was een mooie introductie van magie in het Marvel Cinematic Universe. Maar de geliefde van Strange, Dr. Christine Palmer, had een bijzonder kleine rol en deed acteertalent McAdams geen eer aan.

Wel terugkeren
Gelukkig keert het personage straks wel terug in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Haar verhaal is dus nog niet helemaal voorbij.

Volgens Cargill "gingen ze elk hun eigen weg, en werden ze de 'one that got away' voor elkaar". Mogelijk heeft Marvel Studios wel nog plannen voor Christine, anders zou ze immers niet terugkeren voor het vervolg.

"Ik denk dat het belangrijk is om je te realiseren dat hij haar continu van zich af zou stoten. Hij brengt zoveel tijd door met machtige wezens dat het aardse een beetje in het niet valt. Hij moet continu terug naar de realiteit gebracht worden en eraan herinnerd worden dat ook het aardse ertoe doet."

NieuwsFilm

meest populair