'Star Wars'-schrijver over zijn project met Marvel-baas Kevin Feige

'Star Wars'-schrijver over zijn project met Marvel-baas Kevin Feige

Voor het eerst vertelt Michael Waldron over de film die hij mag maken.

Michael Waldron heeft het maar druk. Hij begon ooit als assistent bij de serie Community, maar werd later hoofdschrijver van Marvel-serie Loki en de co-schrijver van Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Er is nog een project waar Waldron aan werkt, en dat doet hij samen met Marvel-baas Kevin Feige. Samen ontwikkelen ze een Star Wars-film. Daar vertelde hij voor het eerst over in een profiel van Vanity Fair.

Star Wars-project
"Nou ja, je hebt al mijn referenties gezien. Star Wars! Indiana Jones! Kathleen Kennedy heeft echt meerdere van mijn favoriete films gemaakt," aldus Waldron.

"Om met deze twee entiteiten te mogen samenwerken is als een droom die uitkomt." Voor de schrijver zit er ook veel inspiratie in de franchise. "Ik groeide op als een pro-worstelman, maar waarschijnlijk ook meer een Star Wars-man. Mijn liefde voor Marvel kwam verder uit de films."

Geinig is dat Waldron met alledrie die zaken te maken heeft. Naast zijn werk voor Marvel Studios en Lucasfilm, maakt hij namelijk ook een serie rond worstelaars, Heelz.

NieuwsFilm

meest populair