De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

mother! (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Darren Aronofsky | Cast: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, e.a.
De relatie van een beroemde dichter en zijn toegewijde vrouw wordt flink op de proef gesteld wanneer onverwachts een onbekend koppel aan de deur staat dat wil blijven logeren. Hij vindt dat prima, zij niet. Enige tijd later staan er meer ongenode vreemdelingen aan de deur en het wordt steeds drukker in het afgelegen en normaal zo vredige huis.

Dancing Queens (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Helena Bergström | Cast: Molly Nutley, Fredrik Quinones, Marie Göranzon, e.a.
Dylan, een meid van begin twintig die op een klein eiland woont, droomt van een bestaan als danseres. Tot nu toe is ze alleen nog niet heel succesvol. Ze werkt als schoonmaakster in een dragclub, maar droomt dus van meer. Dan ontmoet ze Victor, de choreograaf van de club, die haar talent direct spot. De twee smeden een plan zodat Dylan mee kan doen met de dragshows: ze moet zich vermommen als man en zorgen dat de andere queens haar niet ontdekken.

Mystic River (2003)
Bekijk de afbeeldingRegie: Clint Eastwood | Cast: Sean Penn, Tim Robbins, Kevin Bacon, e.a.
Sean, Dave en Jimmy groeiden samen op in een arbeiderswijk in Boston, maar raakten door een gruwelijk drama van elkaar vervreemd. Vele jaren later ontmoeten de oud-vrienden elkaar weer wanneer de dochter van Jimmy is vermoord. Sean, inmiddels rechercheur, zet alles om de zaak op te lossen. Maar leiden alle aanwijzingen naar Dave. Al snel worden oude wonden opnieuw opengereten.


En verder onder meer...

Documentaire
Breaking Boundaries: The Science of Our Planet (2021)

Horror
Escape Room (2017)

Komedie
Carnaval (2021)

Misdaadkomedie
Five (2016)
Focus (2015)

Mystery
Shutter Island (2010)

Oorlogsfilm
Troy (2004)

Thriller
The Girl on the Train (2016)
The Ninth Gate (1999)

NieuwsFilm

meest populair