Nòg een 'Spider-Man' spin-off in de maak bij Sony Pictures

Nòg een 'Spider-Man' spin-off in de maak bij Sony Pictures

Felicity Jones zou straks de rol van Black Cat moeten spelen in een Spider-man spin-off.

Het gerucht gaat dat Sony Pictures weer kijkt naar een Black Cat-solofilm als volgende spin-off van de Spider-Man franchise. Ook horen we al iets aan plotdetails over de mogelijke film.

That Hashtag Show heeft de laatste tijd een aantal scoops gehad. Nu stelt men dat Spider-Man fans zich kunnen verheugen op een film rond het personage Black Cat.

Black Cat-film
Sony Pictures besloot vorig jaar een punt te zetten achter Silver & Black, een film die men wilde maken over Silver Sable en Black Cat. Vervolgens hoorden we dat het idee was om de twee personages een solo-avontuur te geven.

De film rond Black Cat, ofwel Felicia Hardy zoals ze eigenlijk heet, wordt naar het schijnt geschreven door een "kleine indie-schrijver/regisseur" en op dit moment bijgeschaafd. De film zou een oorsprongsverhaal vertellen over de tijd van Felicia naast haar vader Walter Hardy en zijn verdwijning.

Volgens That Hashtag Show gaat het gerucht dat actrice Felicity Jones de rol van Black Cat moet spelen. Dat zou interessant zijn, want zij speelde in 2014 in The Amazing Spider-Man 2 ook al de rol van Felicia. Daarmee zouden fans dus eindelijk vervulling krijgen van een tease van inmiddels bijna een decennium geleden.

NieuwsFilm

meest populair