3 lekker duistere thrillers op Netflix om direct te gaan kijken

3 lekker duistere thrillers op Netflix om direct te gaan kijken

Lekker duistere films om even goed voor te gaan zitten.

Op Netflix vind je veel duistere thrillers. Niet al deze films zijn even goed, maar onderstaande 3 duistere thrillers zijn zeker de moeite waard. Heb je zo nog niet gezien? Zet ze op je watchlist!

Shutter Island

Regie: Martin Scorsese | Hoofdrollen: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Michelle Williams, Max von Sydow, Jackie Earle Haley | Kijk nu



Shutter Island vertelt het verhaal van twee politieagenten, Teddy Daniels en Chuck Aule, die naar een afgelegen eiland voor de kust van Massachusetts worden gestuurd om de mysterieuze verdwijning van een moordenares uit de vestigingachtige psychiatrische instelling voor criminelen te onderzoeken.

The Ninth Gate

Regie: Roman Polanski | Hoofdrollen: Johnny Depp, Emmanuelle Seigner, Lena Olin, Frank Langella, James Russo | Kijk nu



Dean Corso is speurder naar bijzondere, antiquarische boeken. Hij stuit op een exemplaar van een uitzonderlijk 17e eeuws boek; de gebruiker kan hierdoor de duivel zelf oproepen. Corse krijgt de opdracht om de andere twee bestaande exemplaren in Europa op te sporen.

Extremely Wicked Shockingly Evil and Vile

Regie: Joe Berlinger | Hoofdrollen: Zac Efron, Lily Collins, Jeffrey Donovan, Angela Sarafyan, James Hetfield, Alan B. Jones, Richard K. Jones | Kijk nu



Een kroniek van de misdrijven die Ted Bundy pleegde. Verteld vanuit het perspectief van zijn beste vriendin, Elizabeth Kloepfer, die lange tijd weigerde zijn ware gezicht te zien.

NieuwsFilm

meest populair