3 dikke aanraders die je nu direct op Amazon Prime Video kijkt

3 dikke aanraders die je nu direct op Amazon Prime Video kijkt

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van deze streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Ava (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tate Taylor | Cast: Jessica Chastain, Geena Davis, Colin Farrell, e.a.
Ava is een gespecialiseerde huurmoordenares die werkt voor een geheime organisatie. Ze reist de hele wereld rond om voornamelijk hooggeplaatste doelwitten uit te schakelen. Maar wanneer een van haar klussen volledig misgaat, wordt ze zelf het doelwit. Haar werkgevers willen haar namelijk uitschakelen om hun sporen te wissen. Ondertussen worstelt Ava met een opkomende drankverslaving en andere privéproblemen.


Lees ook:



Crawl (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alexandre Aja | Cast: Kaya Scodelario, Barry Pepper, Ami Metcalf, e.a.
Florida wordt opgeschrikt door een zware orkaan. Haley moet in actie komen om haar vader te redden die vast is komen te zitten in de kruipruimte onder zijn huis. Maar dan komt ze, terwijl de storm toeneemt en het waterniveau stijgt, ook zelf vast te zitten. En dan duiken er ook nog eens een paar enorme, bijtgrage alligators op, waardoor Haley moet vechten voor haar leven.

Jojo Rabbit (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Taika Waititi | Cast: Roman Griffin Davis, Taika Waititi, Scarlett Johansson, e.a.
De tienjarige Jojo is een outsider. Hij wordt opgevoed door zijn alleenstaande moeder Rosie en is lid van de Hitlerjugend. Zijn enige bondgenoot is zijn idiote en denkbeeldige vriend Adolf Hitler. Wanneer hij ontdekt dat zijn moeder het Joods meisje Elsa verborgen op zolder houdt, wordt zijn naïeve nationalisme steeds meer op de proef gesteld.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair