De Top-10 best bekeken films op Netflix van dit moment

De Top-10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

Netflix geeft iedere dag een handig overzicht weer van de best bekeken films en series per land. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst in Nederland.

#1 The Ninth Gate (1999)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roman Polanski | Cast: Johnny Depp, Frank Langella, Lena Olin, e.a.
Dean Corso, een gewetenloze boekhandelaar, krijgt de opdracht van een vermogend man om twee exemplaren van een zeldzaam zeventiende-eeuws boek op te sporen. Deze boeken blijken een duistere kracht te hebben, want de gebruiker kan er de duivel mee oproepen. Zo komt Corso terecht in een wereld van moord, bedrog en een satanische cult.


Lees ook:



#2 Army of the Dead (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Dave Bautista, Ella Purnell, Matthias Schweighöfer, e.a.
Na het uitbreken van een wereldwijde zombieplaag, wist de mensheid de levende doden met succes te verdrijven naar het met betonmuren omringde Las Vegas. Een groep huurlingen wordt door een miljardair gevraagd om naar de gokstad te gaan om daar de achtergebleven kluisinhoud van een casino te stelen. Maar daarvoor moeten zij het dus wel opnemen tegen de zombies, die sneller en slimmer blijken te zijn dan gedacht.

#3 Blue Miracle (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Julio Quintana | Cast: Dennis Quaid, Dana Wheeler-Nicholson, Bruce McGill, e.a.
Omar runt een weeshuis voor lokale straatkinderen. Nadat deze wordt verwoest door een orkaan, besluit hij samen met een aantal kinderen en een aan lager wal geraakte schipper mee te doen aan een viswedstrijd. Omar zit namelijk in financiële nood en kan daarom de bijbehorende geldprijs goed gebruiken om de toekomst van zijn weeshuis veilig te stellen.



#4 The Kitchen (2019)
#5 Ferry (2021)
#6 The Emoji Movie (2017)
#7 American Made (2017)
#8 Girls Trip (2017)
#9 Penguins of Madagascar (2014)
#10 S.W.A.T. Under Siege (2017)


NieuwsFilm

meest populair